Nós
Artesáns do vermut do 1943
Seguimos unha antiga tradición vermutera que vén desde 1943e fómola adaptando aos nosos tempos, sempre de forma artesanal, e mellorando a receita sen saírnos do estilo tradicional, ata chegar ao día de hoxe.
Nos enorgullece afirmar que o noso vermut mariñeiro Sardino, mantén a tradición e o espírito de 1943, para que o goces no século XXI.
Dende
1943
24
Botánicos
Ingredientes locais
Utilizamos, sempre que podemos, na elaboración do noso vermut artesán ingredientes locais de Km.0, apoiando aos produtores locais e dándolle desa forma unha maior diferenciación aos nosos vermús Sardino. Un sabor intenso a vermouth galego.
O resultado é unha receita equilibrada que achega matices únicos en coidada harmonía entre o doce, o amargo e o salgado.
Con coidados e paciencia
Os nosos vermús Sardino esíxennos moitos coidados e tamén moita paciencia.
Unha vez preparada nosa infusión con 24 botánicos macerados en alcol e auga de manancial , deixámolo macerando en tinajas de barro centenarias, durante 45 días respectando o calendario lunar.
Logo prensamos os pousos para extraer todas as súas propiedades
45
dias en tinajas
3
meses en barricas
Dende Galicia a toda Europa
E tras 3 meses en barrica de carballo, adquirindo corpo e ligando sabores co noso viño…xa podemos embotellar o noso vermú Sardino e distribuílo a todo o planeta!!
Por certo…
¡Andamos á percura de novos distribuidores!
Así que si te ves preparado para entrar en nuestro equipo no dejes de contactar con nosotros…