Nós

Artesáns do vermut do 1943

El Vermut marinero ®

Seguimos unha antiga tradición vermutera que vén desde 1943e fómola adaptando aos nosos tempos, sempre de forma artesanal, e mellorando a receita sen saírnos do estilo tradicional, ata chegar ao día de hoxe.

Nos enorgullece afirmar que o noso vermut mariñeiro Sardino, mantén a tradición e o espírito de 1943, para que o goces no século XXI.

Dende

1943

24

Botánicos

Ingredientes locais

El Vermut marinero ®

Utilizamos, sempre que podemos, na elaboración do noso vermut artesán ingredientes locais de Km.0, apoiando aos produtores locais e dándolle desa forma unha maior diferenciación aos nosos vermús Sardino. Un sabor intenso a vermouth galego.

O resultado é unha receita equilibrada que achega matices únicos en coidada harmonía entre o doce, o amargo e o salgado.

Con coidados e paciencia

El Vermut marinero ®

Os nosos vermús Sardino esíxennos moitos coidados e tamén moita paciencia.

Unha vez preparada nosa infusión con 24 botánicos macerados en alcol e auga de manancial , deixámolo macerando en tinajas de barro centenarias, durante 45 días respectando o calendario lunar.
Logo prensamos os pousos para extraer todas as súas propiedades

45

dias en tinajas

3

meses en barricas

Dende Galicia a toda Europa

El Vermut marinero ®

E tras 3 meses en barrica de carballo, adquirindo corpo e ligando sabores co noso viño…xa podemos embotellar o noso vermú Sardino e distribuílo a todo o planeta!!

 

Por certo…

¡Andamos á percura de novos distribuidores!

Así que si te ves preparado para entrar en nuestro equipo no dejes de contactar con nosotros…