Nós

Artesáns do vermut do 1943

El Vermut marinero ®

Seguimos unha antiga tradición vermutera que vén desde 1943e fómola adaptando aos nosos tempos, sempre de forma artesanal, e mellorando a receita sen saírnos do estilo tradicional, ata chegar ao día de hoxe.

Nos enorgullece afirmar que o noso vermut mariñeiro Sardino, mantén a tradición e o espírito de 1943, para que o goces no século XXI.

Dende

1943

24

Botánicos

Ingredientes locais

El Vermut marinero ®

Utilizamos, sempre que podemos, na elaboración do noso vermut artesán ingredientes locais de Km.0, apoiando aos produtores locais e dándolle desa forma unha maior diferenciación aos nosos vermús Sardino. Un sabor intenso a vermouth galego.

O resultado é unha receita equilibrada que achega matices únicos en coidada harmonía entre o doce, o amargo e o salgado.

Con coidados e paciencia

El Vermut marinero ®

Os nosos vermús Sardino esíxennos moitos coidados e tamén moita paciencia.

Unha vez preparada nosa infusión con 24 botánicos macerados en alcol e auga de manancial , deixámolo macerando en tinajas de barro centenarias, durante 45 días respectando o calendario lunar.
Logo prensamos os pousos para extraer todas as súas propiedades

45

dias en tinajas

3

meses en barricas

Dende Galicia a toda Europa

El Vermut marinero ®

E tras 3 meses en barrica de carballo, adquirindo corpo e ligando sabores co noso viño…xa podemos embotellar o noso vermú Sardino e distribuílo a todo o planeta!!

 

Por certo…

¡Andamos á percura de novos distribuidores!

Así que si te ves preparado para entrar en nuestro equipo no dejes de contactar con nosotros…

Bienvenido

Para continuar viendo nuestra página debes confirmar que eres mayor de 18 años…