sardino

Elaborado artesanalmente

Co aroma

atlántico

Madurando fronte ó océano

O vermut Sardino

elabórase seguindo unha antiga tradición cunha maceración de 24 plantas e herbas silvestres, que xunto cunha selección de esencias, é mesturado con caramelo e viño, dando como resultado o Vermú Sardino, que culmina madurando e adquirindo corpo nas beiras do Océano Atlántico.

macerando
en tinajas de barro

Sardino vermouth repousa en tinajas de barro, en silencio e penumbra, tras paredes de pedra centenarias, antes de ser transvasado a barricas de carballo.

O resultado é un reflexo de tradición e innovación con procesos 100% artesanais, desde unha coidada selección de botánicos, pasando por un proceso de elaboración manual e controlado en cada paso, ata unha exquisita presentación de imaxe de produto.

SARDINO elabora o seu Vermú Sardino, seguindo os consellos do seu Mestre Vermutero, un gran artesán cunha ampla experiencia na elaboración de vermús.